07.06.2024

Uçar İnşaat’tan TDV’ye Kurban Vekaleti

Yenişehir İlçesinde faaliyet gösteren Uçar İnşaat sahipleri Zülfikar Uçar ve kardeşi Eyyüp Uçar’da kurban vekaletlerini TDV Mersin Şubesi'ne vererek organizasyona destek oldular.

Kurban Bayramına sayılı günler kala Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na yurt içi ve yurt dışından destek her geçen gün artarak devam ediyor.

İl Müftüsü Vekili Mahsum Taşçı ve Hz. Hızır Camii Müezzin-Kayyımı Veli Özdemir’in makamında ziyaret ettiği iş insanı Zülfikar Uçar ve kardeşi Eyyüp Uçar beş adet kurban vekaletini TDV’ye verdi.

Kurban Bağış Makbuzunu takdim eden İl Müftüsü Vekili Taşçı, kurbanını TDV'ye emanet eden iş insanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.