10.06.2024

İl Müftülüğü ADRB Büyüklere Vefa Zamanı Projesi Kapsamında Ziyaret Gerçekleştirdi

Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) “Büyüklere Vefa Zamanı” Projesi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Proje kapsamında ADRB'den sorumlu İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert ve ADRB üyeleri Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi'nin eşi Fatma Kondi'nin anne ve babasına ziyarette bulundular.

Ziyarette, Kondi'nin emekli imam-hatip olan ve din hizmetlerinin her alanında olduğu gibi Mersin’in manevi imarında da büyük hizmetlere öncülük eden Sait Toprak ile yapılan sohbette, görev yaptığı dönemin şartları ile günümüzün görev ve hizmet şartları değerlendirerek eldeki imkânların kıymetinin bilinerek hayırlı evlatlar ve insanlar yetiştirebilmesi ve Allah’ın rızası için çalışılması gerektiğini dile getirdi.

Sohbette tecrübe paylaşımında bulunan Toprak, sohbetin ardından şahsi kütüphanesini gezdirerek ADRB ekibine kitap hediye etti.

Ziyaret karşılıklı memnuniyetlerin ifade edilmesiyle son buldu.