13.06.2024

Mersin’de Vekaletle Kurban Organizasyonuna Destek Artarak Devam Ediyor

Kurban Bayramına sayılı günler kala Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na vatandaşların destekleri her geçen gün artarak devam ediyor.

TDV Mersin Şubesi Kadın Kolları üyeleri de organizasyona destek olarak kurban vekaletlerini TDV’ye emanet ettiler.

Kadın Kolları üyelerinden Ata Diyaliz Merkezi sahibi Özgül Çetin 7, Yasemin Durgunlu 8, Fatma Özsavran 1, Gülten Doğrul 1, Ferda Kılınç 1, Zeynep Yüksel 1 olmak üzere 19 kurban vekâleti İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert aracılığıyla TDV’ye teslim edildi.

Müftü Yardımcısı Mert, üyelere organizasyona verdikleri destek için teşekkür ederek Bağış Makbuzlarını takdim etti.

Diğer üyelerin de vermiş oldukları vekaletlerle TDV Mersin Şubesi Kadın Kolları toplamda 32 kurban vekâleti ile organizasyona destek oldu.

Mert, organizasyona verdikleri destek dolayısıyla başta TDV Mersin Şubesi Kadın Kolları sorumlusu Dt. Şule Çomu olmak üzere diğer tüm üyelere hem verdikleri destek hem de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu çerçevesinde icra ettikleri çalışmalarından dolayı teşekkür etti.