18.05.2023

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut Tarsus Aile ve Gençlik Merkezini Ziyaret Etti.

Gençlik merkezinde hizmet alan kursiyerlerle sohbet eden Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut daha sonra “Mum Dibini Işıtır” projesi kapsamında din görevlilerinin eşleri ile yürütülen faaliyetlere katıldı. Yaşamdan verdiği örneklerle aileyi ayakta tutan değerlere dikkat çektiği sohbetin ardından kendisine İlçe Vaizi Emine Can tarafından hediye takdim edildi. Ney kursu, ses makam eğitimi, hüsn-i hat sanatı ve el sanatları kursları hakkında bilgiler aldı.

Genel Müdür Sedide Akbulut, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun fiziki yapısı, merkeze dönüşme süreci ve yapılan faaliyetler hakkında Tarsus İlçe Vaizi Emine Can’dan bilgi aldı.

Ziyaret esnasında Genel Müdür Akbulut’a, Mersin İl Müftümüz Aydın Yığman'ın eşi Şerife Yığman ve Mersin İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert eşlik etti.