07.02.2024

Toroslar İlçe Müftülüğü organizasyonuyla düzenlenen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı" sona erdi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. döneminde karne alarak tatile çıkan ortaokul öğrencileri Toroslar İlçe Müftülüğü'nün İsmail Levent Yatılı Kur'an Kursunda düzenlediği 3 günlük kış kampında buluştu. Üç günlük yatılı ara dönem kampında gençlerle değerler eğitimi, sosyal ve kültürel etkinlikler, yarışmalar, kitap okuma saatleri düzenlendi.
İlçe Müftüsü Bayram Danacı ise kampa katılan öğrencileri ziyaret ederek, Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik hizmetlerini anlattı. Burada kazanılan tecrübelerin ve değerlerin bir ömür boyunca muhafaza edilecek kıymetli bilgiler olduğunu ifade eden Danacı, kampa katılımlarından dolayı öğrencilere,kampta görev alan hocalara ve yardımcı personele teşekkür etti.
Ara Dönem Kış Kampı düzenlenen Veda Programıyla son buldu.