30.06.2017

TARSUS'TA KADİR GECESİ COŞKUYLA İDRAK EDİLDİ

Kadir Gecesi münasebetiyle binlerce vatandaş Ashabı-ı Kehf ve Ulu Cami’ye sığmadı.

Binlerce vatandaş, 7’den 70’e Ulu Cami avlusunda ve çevresinde dualarla Kadir Gecesi’ni idrak etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından teravih namazını ve tesbih namazı kılan genç, yaşlı, çocuk binlerce vatandaş, geç saatlere kadar ibadetlerini       gerçekleştirdi.

Gece geç vakitlerde Tarsus Ulu Camii de Saka-ı Şerif ziyarete açıldı.

Tarsus Ulu Camiide düzenlenen sakal-ı şerif ziyaretine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özel bir bohçanın içerisinde cami içerisine getirilen Sakal-ı Şerif salavatlar eşliğinde açıldı. Saatler öncesinde sıraya giren ve uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar özel bir cam kabın içerisindeki Sakalı Şerifi görme imkanı buldu. Vatandaşlar Kadir gecesinde bütün camilere akın etti.

Gençlerin ve çocukların çoğunlukta olduğu gözlemlenen camilerde kadınlarda kendilerine ayrılan bölümlerde ibadetlerini gerçekleştirdi.