30.12.2016

MÜFTÜMÜZ TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Müftümüz Hayri ERENAY,Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi KOÇAK’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Başkan H. Ruhi KOÇAK, “Son yaşanan sürecin ardından ülke olarak  ayrışmadan çok birleşmeye ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içerisinde kenetlenmemiz lazım. Bu manada Kurumunuz ve şahsınızın gösterdiği samimiyeti  müşahede ettik. Bizde teşkilat olarak hizmetlerinizin hamisi olmaktan memnuniyet duyarız” şeklinde konuştu.

Müftümüz Hayri ERENAY, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi KOÇAK’a içtenliğinden dolayı teşekkür ederek “Gelmiş olduğumuz süreçte samimi olmamız, birbirimize güvenmemiz lazım. Daha güçlü Türkiye için hep birlikte el ele vermemiz gerekir. Bu birlikteliğin oluşmasında hepimize önemli görevler düşmektedir.  Tabi bilinçli gençlerimizin yetişmesi ve eğitilmesinde sizlere de önemli görevler düşmektedir bu konuda odanızın desteğini önemsiyoruz” dedi

Müftümüz Hayri ERENAY, Türkiye Diyanet Vakfı Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdu’nun dönüşüm ve tadilat aşamaları hakkında bilgi vererek destek beklediklerini belirtti.