13.07.2018

İBRAHİM YAVUZ

Bursa İli İznik İlçesi Hacıosman Köyü´nde dünyaya geldi. İlkokulunu köyünde okudu. Orta ve lise öğrenimini İznik İmam Hatip Lisesi´nde, Yüksek Öğrenimini ise, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde başarıyla tamamladı.

1997 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatip olarak memuriyet hayatına başladı. 2000-2003 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi´nde ihtisas eğitimi aldı. İhtisas eğitimi sonrası vatani görevini yerine getirdi.

2003-2009 yılları arasında Mersin-Tarsus İlçe Vaizliği görevlerinde bulundu.

2009 yılında Elazığ İli Arıcak İlçesi´nde İlçe Müftülüğü görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Elazığ-Kovancılar, Muğla- Datça ve Kütahya-Simav ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. 13.07.2018 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başladı.

Arapça ve İngilizce bilmektedir. Yüksek Lisans Öğrenimini, Fırat Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalında tamamladı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.