08.02.2024

İlçe Müftüsü Gündoğdu,Gençliğe Değer Ara Dönem Kampını Ziyaret Etti...

Diyanet İşleri Başkanlığınca uygulamaya konulan "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, Akdeniz İlçe Müftülüğü tarafından kız öğrencilere dönük "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi.
Haci Mehmet Galip Salt Kur’an Kursunda düzenlenen Gençliğe Değer Ara Dönem Kampında öğrencilerle bir araya gelen Akdeniz İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, “Ülkemizin geleceği olan siz gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen kampın sizlerin üzerinde güzel izler bırakacağını temenni ediyorum. Herkesin yarıyıl tatilini yaptığı dönemde sizler için kampın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kur’an Kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum." dedi.