05.07.2021

YAZ KUR'AN KURSLARI BAŞLADI.

Diyanet İşleri Başkanlığımzca bu yıl cami ile kur'an kursları ve  uygun mekanlarda düzenlenecek olan yaz Kur'an kursları bugün (5 Temmuz 2021) başladı.

Kur'an-ı Kerim ile islam inanç esaları, ibadet, ahlak ve Hz. Muhammed'in (s.a.s.) hayatı (siyer) gibi derslerin işleneceği Yaz Kur'an Kursları, Diyanet İşleri Başkanlığının yaygın din eğitimi programları ekseninde 05.07.2021 Pazartesi günü itibariyle tüm cami ve kuran kurslarımızda başladı.

Çocuklarımızın temel dini bilgileri ilk almaya başladığı Yaz Kur'an Kurslarına her yıl olduğu gibi bu yılda  kayıt yaptırmayı ihmal etmeyelim.

Çocuklarını Yaz Kur'an Kurslarına göndermek isteyen anne babalar için başvurular, cami, kurs veya "www.diyanet.gov.tr" internet adresi üzerinden 11 Temmuz'a kadar devam ediyor.

KAYIT İÇİN TIKLAYINI>>>>