05.07.2021

"Kudüs Bilinci ve Şuuru" Konulu Program Gerçekleştirildi.

Başkanlığımızın talimatları gereği Filistin ve Kudüs konusunda genç kuşaklarda farkındalık oluşturulması amacıyla İlçemizde "Kudüs Bilinci ve Ümmet Şuuru" konulu İlçemiz Limanında 01.07.2021 Perşembe günü saat 19:00 da düzenlenen programa; İlçe Kaymakamı Sayın Muhammet KILIÇASLAN, Belediye Başkanı Sayın Ferat AKTAN,İlçe daire amirleri, din görevlilerimiz, Aydıncık halkı ve konuşmacı olarak Yazar Meriç TURAN katıldı.

İlçemiz Eskiyörük Mh. İlyas ATEŞLİ' nin sunduğu program İstiklal Marşı, Merkez Camii İmam-Hatibi Tunahan DOĞANYİĞİT'in Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı.

İlçe Müftümüz Sayın Süleyman TURUL'un açılış konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Muhammet KILIÇASLAN' ın selamlama konuşması, 4-6 Yaş KUr'an Kursu öğrencilerinin sunumu, Adem KÖŞKER ve ilahi ve semazen gösterileri, yazar Sayın Meriç TURAN 'ın Kudüs Bilinci ve Ümmet Şuuru konulu konuşmalarının ardından Merkez Cami Müezzin Kayyımı Mustafa BADEM 'in dua etmesiyle program son buldu.