Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Müftülüğümüz, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenledi. Kur'an Kurslarımızın öğrenci ve öğreticileriyle birlikte gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan ilahilerin ardından ilçe vaizimizin "Vahyin Yücelttiği Kadın Hz Hatice " konulu konferansı ile devam etti.
Detay

Aile ve Sosyal Politikalar Mersin il Müdürlüğü uzmanlarınca, ASP İl Müdürlüğü ve Mersin Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ortak programı kapsamında, İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun ev sahipliğinde İlçemiz Müftülük Konferans Salonu’nda Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Semineri verildi. Seminere Anamur, Aydıncık ve Bozyazı İlçe Müftülüklerinde görev yapan Kur’an Kursu öğreticileri, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışanları katıldılar.
Detay

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda, İlçe Vâizi ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Mürüvet SÜZGÜN ile Kur'an Kursu öğreticilerimiz Siyer Dersleri yapmaktadırlar.
Detay

Müftülüğümüz Konferans Salonu’nda hanımlara yönelik Mevlid Kandili Programı yapıldı.