30.11.2021

İLAHİYATÇI YAZAR AHMET BULUT BOZYAZILILAR İLE BULUŞTU

İlahiyatçı yazar Ahmet Bulut, Bozyazı İlçe Müftülüğünün davetlisi olarak geldiği ilçede Hz. Muhammed (sav) ve namaz konulu konferans verdi.
          Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle akşamında ise Bozyazılı vatandaşlarla Bozyazı Müftülüğü Konferans Salonunda bir araya gelerek ’Peygamber Efendimiz ve Namaz’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa, İlçe Müftüsü Yakup AVCI, Kurum İdari Amirleri, okul idarecileri, din görevlileri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
          İlçe Müftüsü AVCI, amaçlarının peygamber sevgisinin artmasına katkı sağlamak olduğunu belirterek, "İlçe halkına ve öğrencilerimize peygamber sevgisini ve namazın önemini anlatmayı hedefledik. İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut hocamız da bizi kırmayarak buraya kadar geldi. Ahmet BULUT hocamıza da bizleri kırmayarak buraya geldiği ve faydalı bilgileri bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.
          İlahiyatçı yazar Ahmet BULUT’da Bozyazı’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, katılım sağlayan herkese gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
          Konferans Ahmet BULUT’un dua ve kitaplarını imzalaması ile son buldu.