03.05.2024

MÜFTÜ KÜÇÜK'TEN 4-6 YAŞ ZİYARETİ

Tırtar Mahallesi Azimli İlim Yolu 4-6 Yaş Kur’an Kursunda öğretim gören çocuklardan iki öğrenci için Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı.

Törende konuşma yapan İlçe Müftüsü Hasan Küçük, “bu yaştaki miniklerin, eğitimin temelini oluşturduğunu ve bu temelin Kur’an-ı Kerim gibi ilahi kelamın ahlakıyla doldurulmasının, toplumumuzun geleceği açısından önemlidir. İlahi kelamın çocuklarımızı hayatı boyunca koruyacağını ve dünya hayatındaki sıkıntılara karşı bir kalkan oluşturacağını Cenab-i Allahtan niyaz ediyorum. Yavrularımıza özveriyle emek veren Kur’an Kursu Öğreticilerimize ve çocuklarını bu kurslara gönderen anne babalara teşekkür ediyorum. Bu yavrularımızın dinine diyanetine, vatanına, milletine, anne ve babalarına hayırlı birer evlat olarak yetişmesini Rabbimden temenni ediyorum’’ dedi.

Törene İlçe Müftüsü Hasan Küçük, Müftülük Şefi Ahmet Ersan ve miniklerin aileleri katıldı.