22.03.2024

Ortaokullar Arası Şiir Okuma Yarışması Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Günü” ile “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik ezbere şiir okuma ve Resim yarışması düzenlendi.

Mut Müftülüğü makam odasında düzenlenen yarışmada, yarışmaya katılan öğrenciler, Başkanlığımızca Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un şiirleri arasından belirlediği 7 şiiri arasından, kendilerinin seçtikleri şiiri ezbere ve en güzel şekilde okuyabilmek için kıyasıya mücadele etti.

İlçe Müftülüğümüz Şube Müdürü Bilal AKCA’nın başkanlığında oluşturulan komisyonun değerlendirmesi sonucunda, yarışmaya katılan öğrencilerden;

ŞİİR YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER

Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Melek Hüsne KURTULUŞ birinci,

Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşenur SÖYLEMEZ ikinci,

Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Tuğba ŞIKŞIK üçüncü oldu.

RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER

Resim yarışmasında 1 adet resim gelmiş olup ,

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emine PİŞGİN birinci oldu.

Dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere Müftülüğümüzce çeşitli mansiyon ödülü ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlçe Müftülüğümüz Şube Müdürü Bilal AKCA, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür etti.