01.02.2024

Tarsus Müftülüğü Mobil İkram Aracı

MOBİL İKRAM ARACI

Yüce kitabımızda “İyilik ve takvâ hususunda yardımlaşın, günah ve haksızlık yolunda yardımlaşmayın…” (Mâide, 5/2) buyrulmaktadır.

İyilik; sevincimizi ve kederimizi, varlığımızı ve yokluğumuzu paylaşabilmektir. Bize Rabbimizin rızasını kazandıracak, samimiyetle gönülden kopup gelen her türlü söz, tutum ve davranış iyiliktir.

Bütün yaratılmışlara merhametle davranmak, darda kalana yardım etmek, mağdurlara el uzatmak, derde deva olmak biz Müslümanların vazifesidir.

Türkiye Diyanet Vakfımız “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” düsturuyla insanlığa faydalı olma gayesiyle afet ve kriz bölgelerinde ihtiyaç sahibi insanlara milletimizin yardım elini uzatmaktadır.

Yiyecek ve içecek ikramlık dağıtımı için “Mobil İkram Aracı” temin etmenin gayreti içindeyiz.

Bu söz konusu Mobil İkram Aracı Tarsus İlçe Müftülüğümüzce ve TDV Tarsus Şubemizce gerçekleştirilecek çeşitli sosyal faaliyetler ile afet ve acil durumlarda vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarda görev alacaktır. Mobil araçlarla ihtiyaç halinde yurt içinde de faaliyet yürütülebilecektir.

Olası afet ve acil durumlarda daha fazla mağdura mobil araçlarımızla yiyecek ve içecek yardımı ulaştırılmasına destek vererek, yaraların sarılmasına katkı sunabilirsiniz.

Çünkü dünya üzerinde iyilik egemen olsun diye çalışıyor ve bağışlarınızı vakıf malı bilinciyle en uygun şekilde kullanıyoruz.

Neden Düzenli Bağış?

Kalıcı değişiklikler, düzenli faaliyetlerin neticesidir. Bu değişimi beraber başarabiliriz.

Neden Şimdi?

Her nefes, her imkân bize sınırlı bir zaman için bahşedilmiştir. İyilik yönündeki değişim için yarını bekleyemeyiz.

Not: Bağışlarınız için Ad-Soyad, Telefon ve Mobil İkram Aracı Bağış yazdırmanız uygun olur