Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Uzun süredir tedavi gören Mukaddem Mahallesi Afetevler Camii Müezzin Kayyımı Mehmet GÜBEŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Detay

İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Seri DOĞRU Türkiye Diyanet Vakfına arsa bağışlayan Delikılıç Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür belgesi verdi.
Detay

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla Düzenlenen Resim Yarışmasında dereceye giren öğrecilere ödülleri takdim edildi.
Detay

Silifkeli hayırsever Zekeriya ERDEM Filistine destek mahiyetinde Türkiye Diyanet Vakfı'na yüklü miktarda bir bağışta bulundu.
Detay

İlçe Müftülüğümüzün organizesinde Taşucu Reşadiye Camii görevlileri ve Taşucu halkının dayanışması ile gerçekleştirilen İftar Programına yaklaşık 1600 vatandaşımız katıldı.