28.05.2024

KÜÇÜK ÖĞRENCİLER MESCİD-İ AKSA’YI SELAMLADILAR.

Silifke İlçe Müftülüğü 4-6 yaş Kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler düzenlenen yıl sonu etkinliği ile coşkulu anlar yaşadılar.

Silifke Doğan Cüceloğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa yüzlerce vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını ilçe müftüsü Dr. Mehmet Seri DOĞRU yaptı. Müftü Doğru, konuşmasında, erken yaşta ahlak ve maneviyat eğitiminin kıymetine işaret ederek 4-6 kuran kurslarının önemine vurgu yaptı.

Programda minik öğrenciler birbirinden değerli sunumlar yaptılar. Program sonunda öğrenciler hep birlikte ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla sahnede Mescid-i Aksa Marşını söyleyerek Mescid-i Aksa yı selamladılar. Program sonunda ilçe müftüsü Doğru, programda emeği geçen öğreticilere gül takdim etti.