15.08.2024

Yenişehir İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Düzenledi

Yenişehir İlçe Müftülüğü olarak  yaz kursları kapanış programını gerçekleştirdik.

1300 civarında öğrenci, veli, din görevlileri ve halkımızın eşliğinde, Sayın Kaymakamımız, Sayın İl Müftümüz, Müftü Yardımcılarımız, Toroslar İlçe Müftümüz ve birçok misafirimizin iştirak ederek katılım sağladığı program başarılı bir şekilde geçti.

Yaz kursları öğrencilerimize yönelik tertip ettiğimiz;
"Namaza Gel Hediyeni Al",
"Kampanyaya Katıl Hediyeni Al"
ve
"Camiler Arası Futbol Turnuvası"nda
şampiyon olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Bu yıl yaz kurslarında; 345 öğrenci, Müftülüğümüz tarafından düzenlenen kampanyalarımıza katılmış ve 105 kişi elde ettiği başarısına göre; bisiklet, alışveriş-kartı, akıllı saat, kaykay, futbol topu ve nakit para gibi daha çok değişik hediyeler kazanmışlardır.

Programımızda emeği geçen, başta Kaymakamımız, İl Müftümüz olmak üzere katılım sağlayan tüm gönül dostlarımıza bu hayırlı işimize gönül veren tüm hocalarımıza, daire arkadaşlarımıza, maddi-manevi destek sağlayan tüm dostlarımıza, öğrencilerimize ve velilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.