14.03.2024

Yenişehir Müftülüğü Ortaokullar Arası Şiir Okuma Yarışması Gerçekleştirdi

Ortaokullar Arası Şiir Okuma Yarışması Gerçekleştirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Günü” ile “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik şiir okuma yarışması düzenlendi.

Hz. Mikdat Camii Konferans salonunda düzenlenen yarışmada, yarışmaya katılan öğrenciler belirlenen şiirleri en güzel şekilde okuyabilmek için mücadele etti. Yarışma sonunda Hz. Mikdat Kur’an Kursunda eğitim gören 4-6 yaş çocuklarının Kur’anı Kerim ve ilahi dinletisi gerçekleştirildi.
İlçe Müftüsü Seyfullah ARUK başkanlığında oluşturulan komisyonun değerlendirmesi sonucunda, yarışmaya katılan öğrencilerden;
100. Yıl Akkent Ortaokulu öğrencisi Behiye SABUNCU Esen birinci,
Şehit Kübra Doğanay Ortaokulu öğrencisi Bahar ALPASLAN ikinci,
Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Şam RAMADAN üçüncü oldu.

Dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere Müftülüğümüzce çeşitli hediyeler verildi.
İlçe Müftümüz Seyfullah ARUK, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür etti.