21.03.2024

Yenişehir ADRB Koordinatörlüğü Tarafından "Başarının Sırrı Manevi Destek" Projesi Hayata Geçirildi

Yenişehir İlçe Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü organizasyonuyla, "Başarının Sırrı Manevi Destek" Projesi kapsamında;

4-6 yaş Kur'an Kurslarında görev yapmakta olan Kur'an Kursu Öğreticileri ve yardımcı ablalar Müftülüğümüz tarafından misafir edildi.

Program İlçe Vaizi Ali Köse'nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İlçe Müftüsü Seyfullah ARUK; " Bir nesil yetiştirmenin önemine vurgu yaparak, Kur'an Kursu Öğreticilerinin ve yardımcı ablaların yapmış oldukları mesleklerin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu" ifade ederek konuşmalarına başladı.

"Çocuklarla İletişim" üzerine konuşma yapan Müftü ARUK, Kur'an Kursu Öğreticileri ve yardımcı ablalara ayrı ayrı teşekkürlerini ifade etti.

Program karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile son buldu.